Εκδηλώσεις και Σεμινάρια Ενηλίκων

Σεμινάρια μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής & bartending για ενήλικες

Cooking for Fun & Hands on Workshops

Τα διαδραστικά αυτά σεμινάρια ενηλίκων,απευθύνονται σε ερασιτέχνες chefs, pastry chefs και bartenders! Σε εκείνους που έχουν διάθεση να μάθουν, να γνωρίσουν καινούργιους ανθρώπους, να… λερώσουν τα χέρια τους με την κατάλληλη καθοδήγηση και να δοκιμάσουν τα δημιουργήματα τους παρέα στο τέλος της διαδικασίας!

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στα μαγειρέματα της Αμμιλος: 18-20 άτομα.

Σεμινάρια Master Class

Τα σεμινάρια ενηλίκων Master Class απευθύνονται σε επαγγελματίες chefs και pastry chefs. Γίνονται από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες καταξιωμένους στο χώρο τους, μέσα στο μοναδικό χώρο της Άμμιλος Cooking Experience.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στα σεμινάρια Μaster Class της Άμμιλος: 20 άτομα.

Σεμινάρια Διατροφής, Υγείας & Ευεξίας

Έμπειροι επαγγελματίες μας διδάσκουν πως η υγεία και η ευεξία του ανθρώπινου οργανισμού συνδέεται άρρηκτα με τη διατροφή. Οι chef της Άμμιλος μεταβιβάζουν τη γνώση από τη θεωρία στην πράξη.

Μαγειρεύοντας με παρέα – Cooking with Friends!

Ελάτε να μαγειρέψετε με την παρέα σας και στη συνέχεια να δοκιμάσετε τα δημιουργήματα σας, στον ζεστό χώρο της Άμμιλος! Σας προσφέρουμε τον χώρο, τα υλικά και τη καθοδήγηση από αναγνωρισμένους chef.

Γευσιγνωσίες

Σας περιμένουμε στις γευστικές δοκιμές φαγητού, κρασιού, ποτού και καφέ πάντα σε συνδυασμό με τις γευστικές δημιουργίες δια χειρός Άμμιλος cooking experience.

Baby Boom Πάρτυ

Θέλετε κάτι πρωτότυπο για να γιορτάσετε τη νέα ζωή που θα έρθει στον κόσμο;

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση του baby boom πάρτυ για τις μέλλουσες μανούλες και τις φίλες τους, με ευφάνταστα cupcakes, cake pops, τούρτες, μπισκότα και πολλά άλλα. Συμμετέχοντας σε ένα Cooking for Fun & Hands on Workshop, ειδικά διαμορφωμένου για την περίσταση, έχετε επιλέξει τον πιο ονειρεμένο τρόπο για να καλωσορίσετε το μωράκι σας!

Ζητήστε μας να σας βοηθήσουμε με την μουσική, τη διακόσμηση του χώρου ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για να γίνει η εκδήλωσή σας μοναδική.

Οργάνωση Εκδηλώσεων

Συμβουλευτικές υπηρεσίες και ολοκληρωμένη οργάνωση εκδηλώσεων στο χώρο μας ή στον χώρο σας. Η ομάδα μας μαζί με τον Chef είναι έτοιμη να δημιουργήσετε παρέα τη θεματική γευστική εκδήλωση που επιθυμείτε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο