Άμμιλος Cooking Experience

Επαγγελματικές Εκδηλώσεις και
Ενδυνάμωση Εταιρικών Σχέσεων

Team Building

Η νοστιμιά ενός πιάτου απαιτεί τον κατάλληλο συνδυασμό και το δέσιμο των υλικών που περιέχει. Έτσι και η επιτυχία μιας εταιρείας βασίζεται στην κατάλληλη δομή της και στην αποτελεσματική συνεργασία των ανθρώπων της.

Προσφέρετε στους εργαζόμενους της εταιρείας σας και συναδέλφους σας τη δυνατότητα να γνωριστούν καλύτερα και να συνεργαστούν μαγειρεύοντας, δημιουργώντας στους χώρους της Άμμιλος Cooking Experience, μια ισχυρότερη και πιο δεμένη ομάδα. Μαγειρικές επιδείξεις, γαστρονομικά μυστικά, διαγωνισμοί μαγειρικής και πολλά άλλα δημιουργούν ένα ιδανικό concept για τα στελέχη της εταιρείας σας.

Επιλέγουμε μαζί το θέμα, τις συνταγές και το ύφος που ταιριάζει στην ομάδα σας, και σχεδιάζουμε την εκδήλωση με τέτοιο τρόπο ώστε να πετύχουμε την ιδανική ατμόσφαιρα, με την μαγειρική να γίνεται μέρος της διασκέδασης. Ο επικεφαλής chef κατανέμει αρμοδιότητες οι οποίες πρέπει να εκτελεστούν με ακρίβεια, συνεργασία, αυτοσυγκέντρωση αλλά και πολύ χιούμορ! Οι ομάδες και τα άτομα τους συνεργάζονται για να υπάρξει ένα άριστο αποτέλεσμα!

Στις εκδηλώσεις team building & bonding της Άμμιλος δεν υπάρχουν ηλικίες, φύλα, βαθμίδες και προαπαιτούμενη γνώση, αλλά συνέργεια, συνυπευθυνότητα και συμβολή του καθενός στον τελικό στόχο. Η ανταμοιβή δεν ορίζεται από νούμερα αλλά από το ταξίδι στη γεύση και από την ικανοποίηση εκπλήρωσης των στόχων μέσω συνεργασιών.

Παρουσίαση Προϊόντων

Παρουσίαση και προώθηση εταιρικών προϊόντων μέσα από την Άμμιλος. Παρουσιάστε τα δικά σας προϊόντα ή ξεκινήστε το δικό σας γαστρονομικό brand στον χώρο μας.

Πάντα μέσω της γεύσης και της μυρωδιάς, αλλά και μέσω του συνόλου των αισθήσεων.

Παρουσίαση Παραγωγών

Έλληνες παραγωγοί έρχονται καλεσμένοι στον χώρο μας για να παρουσιάσουν τους τρόπους καλλιέργειας και παραγωγής των προϊόντων τους. Να μας μάθουν πως συνδυάζονται σύγχρονες και παραδοσιακές τεχνικές, να μας θυμίσουν τις δυνατότητες και την αξία του τόπου μας και μαζί με τον Chef να προτείνουν πως εντάσσονται τα προϊόντα αυτά στη διατροφή μας μέσα από γευστικές συνταγές.

Tip: Εάν ενδιαφέρεστε να ενισχύσετε τη δυναμική της εταιρικής σας ομάδας, μάθετε περισσότερα για τις εκδηλώσεις team bonding που παρέχουμε!

Μη χάσετε το Newsletter μας!

GR Newsletter

Cooking Experience © 2023

Developed by Thanos Efthymiou

Μετάβαση στο περιεχόμενο