Επαγγελματικές Εκδηλώσεις και Ενδυνάμωση Εταιρικών Σχέσεων

Η νοστιμιά ενός πιάτου απαιτεί τον κατάλληλο συνδυασμό και το δέσιμο των υλικών που περιέχει. Έτσι και η επιτυχία μιας εταιρείας βασίζεται στην κατάλληλη δομή της και στην αποτελεσματική συνεργασία των ανθρώπων της.

Προσφέρετε στους εργαζόμενους της εταιρείας σας και συναδέλφους σας τη δυνατότητα να γνωριστούν καλύτερα και να συνεργαστούν μαγειρεύοντας, δημιουργώντας στους χώρους της Άμμιλος Cooking Experience, μια ισχυρότερη και πιο δεμένη ομάδα. Μαγειρικές επιδείξεις, γαστρονομικά μυστικά, διαγωνισμοί μαγειρικής και πολλά άλλα δημιουργούν ένα ιδανικό concept για τα στελέχη της εταιρείας σας.

Επιλέγουμε μαζί το θέμα, τις συνταγές και το ύφος που ταιριάζει στην ομάδα σας, και σχεδιάζουμε την εκδήλωση με τέτοιο τρόπο ώστε να πετύχουμε την ιδανική ατμόσφαιρα, με την μαγειρική να γίνεται μέρος της διασκέδασης. Ο επικεφαλής chef κατανέμει αρμοδιότητες οι οποίες πρέπει να εκτελεστούν με ακρίβεια, συνεργασία, αυτοσυγκέντρωση αλλά και πολύ χιούμορ! Οι ομάδες και τα άτομα τους συνεργάζονται για να υπάρξει ένα άριστο αποτέλεσμα!

Στις εκδηλώσεις team building & bonding της Άμμιλος δεν υπάρχουν ηλικίες, φύλα, βαθμίδες και προαπαιτούμενη γνώση, αλλά συνέργεια, συνυπευθυνότητα και συμβολή του καθενός στον τελικό στόχο. Η ανταμοιβή δεν ορίζεται από νούμερα αλλά από το ταξίδι στη γεύση και από την ικανοποίηση εκπλήρωσης των στόχων μέσω συνεργασιών.

Βρείτε εδώ, περισσότερες εκδηλώσεις για ενήλικες από την Άμμιλος.