Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα με Μνήμες και Παραδόσεις

dnfood - Χορηγοί Άμμιλος

To 2001 ιδρύεται η εταιρεία DN Food A.E. η οποία δραστηριοποιείται χρόνια τώρα στον τομέα της επεξεργασίας τροφίμων, αλλά και στους τομείς υπηρεσιών αποθήκευσης και μεταφοράς προϊόντων για λογαριασμό τρίτων.

Το 2007 μεταφέρεται στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Βιομηχανικό Πάρκο Ν. Ραιδεστού, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της, πάντα με αγάπη στην υψηλή γαστρονομία και στόχο την καινοτομία, δίνοντας συνεχώς την ευκαιρία στους συνεργάτες/πελάτες της να γνωρίσουν νέα τρόφιμα αλλά και ιδανικούς συνδυασμούς σε εξαιρετικά είδη κρεάτων, ιχθύων, αλλαντικών, τυροκομικών, ζυμαρικών, ποτών, φυτικών προϊόντων και προϊόντων ξηρής αποθήκευσης.

Όραμα της εταιρείας είναι η μεταλαμπάδευση της γνώσης σε όλους όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να γνωρίσουν την μαγειρική τέχνη. Σήμερα έχοντας δημιουργήσει κάτι μοναδικό στην Ελλάδα και αναπτύσσοντας συνεχώς τις δραστηριότητές της στον τομέα των εξαγωγών, η εταιρεία DN Food A.E δηλώνει: «Αν αγαπάς πραγματικά κάτι δεν το κοιτάζεις απλώς….. γίνεσαι κρίκος στην αλυσίδα εξέλιξής του»

Το σεμινάριο “Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα με Μνήμες και Παραδόσεις” στοχεύει ακριβώς σε αυτό. Στοχεύει στην εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας μέσα από εκλεκτές πρώτες ύλες που συλλέγονται με πολύ σεβασμό, στοχεύει στη διατήρηση της γεύσης και των αρωμάτων του τόπου μας, στοχεύει στην καλλιέργεια της γευστικής μνήμης που περνάει παραδοσιακά από γενιά σε γενιά. Νέες τεχνικές και μοντέρνες υφές γίνονται τα εργαλεία που φέρνουν στο σήμερα παραδοσιακά πιάτα που αντέχουν στο χρόνο και αντιπροσωπεύουν την ελληνική κουζίνα. Οι ιδέες γεννήθηκαν μέσα από την παρέα και το ελληνικό τραπέζι, από τα βιώματα και την αγάπη για τις πρώτες ύλες.

Σ αυτό το εγχείρημα, το οποίο προέκυψε από τη συνεργασία του Κωσταντίνου Νάτση (ιδιοκτήτη της DN Food A.E) και του Γιάννη Μουλαδάκη (Head Chef – «Άθoς»),  σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε και ταυτόχρονα να το απολαύσετε, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, στις 17.00 μμ το απόγευμα, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Αμμιλος Cooking & Pastry Academy, ενός πανέμορφου νεοσύστατου πολυχώρου γαστρονομίας στη Θεσσαλονίκη (Θεμιστοκλή Σοφούλη 99, Καλαμαριά).

dnfood - Χορηγοί ΆμμιλοςΣας περιμένουμε!!!

Αφήστε μια απάντηση