Μύρισε Χριστούγεννα και τι πιο ωραίο, από το να μπούμε στην κουζίνα
και να ετοιμάσουμε γευστικά γλυκά και να μοσχομυρίσει όλο το σπίτι.
Στο hands-on και demonstration σεμινάριο της Αμμίλου
την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 18:00 με την pastry chef Αριάδνη Πυλαρινού,
θα μάθουμε να φτιάχνουμε το κλασικο και αγαπημένο γαλλικό
Bûche de Noël αλλά σε μια αναπάντεχη εκδοχή … a la Profiterole,
καθώς και την αγαπημένη της επιλογή για Βασιλόπιτα με όλα της τα μυστικά,
που ετοιμάζει και φουρνίζει η ίδια κάθε χρόνο.
Κλείστε τη θέση σας τώρα και ελάτε να μπούμε μαζί στην πιο όμορφη,
αλλά και νόστιμη περίοδο του χρόνου.
Σας περιμένουμε!