Υπάρχουν χίλιοι τρόποι και σχήματα για να φτιάξεις ζυμωτό ψωμί.
Για όσους είναι νέοι στο ψήσιμο με προζύμι, η εκμάθηση της ορολογίας και η εξοικείωση με τις συγκεκριμένες τεχνικές που απαιτούνται, μπορεί να φανούν τρομακτικά.
Αλλά αν θέλετε να μάθετε τα «γιατί» και τα «πώς» εδώ είναι έιναι η αρχή.
Το hands-on σεμινάριο της Αμμίλου την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 18:00
με τον εκπαιδευτή Αρτοποιητικής Τέχνης και ambassador της Lesaffre Hellas,
Απόστολo Σιδηρόπουλο
είναι ένας απλός οδηγός για νόστιμο σπιτικό ζυμωτό ψωμί,
που περιλαμβάνει οδηγίες βήμα προς βήμα, συμβουλές για προζύμι
και αντιμετώπιση προβλημάτων κατά την παρασκευή και το ψήσιμο.
Το συνδυάσαμε με τις πιο απλές τεχνικές, διδάσκοντάς σας τα βασικά, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι και η δική σας φραντζόλα ζυμωτό ψωμί θα βγαίνει πάντα καταπληκτική.
Μόλις εξοικιωθείτε με τη βασική διαδικασία, χρησιμοποιήστε την ως σημείο εκκίνησης για το δικό σας δημιουργικό ταξίδι με το προζύμι.