Έρχονται Χριστούγεννα και περίπτωση πρώτη…έχετε δυσανεξία στη γλουτένη ή είστε vegan. Περίπτωση δεύτερη… θέλετε απλώς να δοκιμάσετε μια νέα εναλλακτική συνταγή.
Αυτές τις γιορτές σας έχουμε τη λύση για να παρασκευάσετε και να δοκιμάσετε
τα κλασικά ελληνικά γλυκά, σε μία gluten free αλλά και vegan εκδοχή
και είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσουν να μεταδώσετε τη χριστουγεννιάτικη αίσθηση,
που είναι προ των πυλών, στους αγαπημένους σας ανθρώπους.
Γιατί μια διατροφή χωρίς γλουτένη δεν χρειάζεται να είναι χωρίς γλύκα,
αλλά να περιλαμβάνει δημιουργικές απόψεις για τα κλασικά και αγαπημένα.
Παρέα λοιπόν στο hands on σεμινάριο της Αμμίλου,
την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 11:00 και για 3 ώρες,
με τη Βασιλική Βαΐδου του gluten free εστιατορίου ‘Νικηφόρος’ και του Foodie’s Shop,
θα μάθουμε να παρασκευάζουμε τις συνταγές για
Μελομακάρονα, Κουραμπιέδες και την αγαπημένη Βασιλόπιτα χωρίς γλουτένη.
Ελάτε μικροί και μεγάλοι -το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους- να φουρνίσουμε χριστουγεννιάτικα και διασκεδαστικά στην Άμμιλο!