ENTREMET CAKE & MIRROR GLAZE by SANDY DIMITRIADOU

Screenshot 2024 02 15 214710

Entremets κυριολεκτικά σημαίνει «μεταξύ πιάτων» στα γαλλικά.  
Αναφέρονταν ως μικρές λιχουδιές που σερβίρονται ανάμεσα στα πιάτα
κατά τη διάρκεια ενός επίσημου γεύματος.
Ωστόσο, σήμερα έχει εξελιχθεί σε ένα εκλεπτυσμένο επιδόρπιο με πολλές στρώσεις, διαφορετικό από τα συνηθισμένα πολυεπίπεδα κέικ,
που ενσωματώνει μια σειρά από τεχνικές, συστατικά και υφές και έχει
σαν αποτέλεσμα μια μαγευτική και ποικίλη γευστική εμπειρία.
Dacquoise, mousse, cremeux, φρούτα και γλάσο συναρμολογούνται προσεκτικά
για να δημιουργήσουν έναν καλά ισορροπημένο συνδυασμό γεύσεων, υφών και χρωμάτων.

Το mirror glaze είναι ένας τρόπος για να γλασάρετε ένα επιδόρπιο,
για μια εξαιρετικά λεία, εξαιρετικά ανακλαστική, εξαιρετικά γυαλιστερή επιφάνεια.
Δεν προσθέτει απαραίτητα πολλή γεύση, αλλά προσθέτει πολλή οπτική γοητεία!

Απάντηση στο γιατί το γλάσο καθρέφτη είναι τόσο γυαλιστερό,
από τι είναι κατασκευασμένο, πώς φτιάχνεται,
γιατί συμπεριφέρεται με τον τρόπο που συμπεριφέρεται,
αλλά και πώς παρασκευάζουμε από την αρχή ενα entremet,
θα μας δώσει η γλυκιά chocolatier και δημιουργός

του Fleur & Coco  Σάντυ Δημητριάδου, με την οποία σας περιμένουμε
την Πέμπτη 4 Ή την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 18:00 ,

(ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΗΝΙΑ 12.4.24 στις 18:00!!!)

να σας πει όλα τα μυστικά και να σας καθοδηγήσει σωστά και με σαφήνεια,
ώστε να παρασκευάσετε το δικό σας Entremet Cake με Mirror glaze.
Διαλέξτε λοιπόν τη μέρα που σας εξυπηρετεί και σας περιμένουμε!

TO BE CONTINUED … STAY TUNED!!!

Screenshot 2024 02 15 214814

  • Date : 04-04-2024 - 05-04-2024
  • Time : 18:00 - 21:00 (UTC+2)
  • Reg. Deadline : 04-04-2024 12:00 μμ
  • Venue : Ammilos Cooking Experience

Registration Deadline Expired!!

Related Events