Ταχύρυθμος κύκλος σεμιναρίων μαγειρικής με πιστοποίηση Κέντρου Δια Βίου Μάθησης

Πληροφορίες Κρατήσεων

  • 03/02/2020
  • 18:00 έως 21:00

Επικοινωνία για τη δραστηριότητα

Δραστηριότητα: Ταχύρυθμος κύκλος σεμιναρίων μαγειρικής με πιστοποίηση Κέντρου Δια Βίου Μάθησης

Πληροφορίες Κρατήσεων

  • 0€ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 16 13 remaining
Κράτηση θέσεων

Κλείστε θέση

Δραστηριότητα: Ταχύρυθμος κύκλος σεμιναρίων μαγειρικής με πιστοποίηση Κέντρου Δια Βίου Μάθησης
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους
Όρους Συμμετοχής και την Πολιτική Δεδομένων της ιστοσελίδας.
Επιλογή θέσεων
ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 16
13
0€
One time registration allowed for this ticket
0€
€0
Ολοκληρώστε την κράτηση σας μέσω κατάθεσης στον παρακάτω λογαριασμό, ή πληρώνοντας στον χώρο της Άμμιλος.ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣΔικαιούχος: ΑΜΜΙΛΟΣ Cooking and Pastry Academy Ι.Κ.Ε.ΙΒΑΝ GR42 0171 5590 0065 5914 4142 712ALPHA BANKΔικαιούχος: ΑΜΜΙΛΟΣ Cooking and Pastry Academy Ι.Κ.Ε.ΙΒΑΝ GR39 0140 7120 7120 0200 2016 519Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Κάντε κλικ εδώ, για περισσότερες πληροφορίες.
Πίσω στις πληροφορίες
Thank you Kindly

Ταχύρυθμος κύκλος σεμιναρίων μαγειρικής με πιστοποίηση Κέντρου Δια Βίου Μάθησης

18:00 έως 21:00
03/02/2020

000000

Ταχύρυθμος κύκλος σεμιναρίων μαγειρικής με πιστοποίηση Κέντρου Δια Βίου Μάθησης

18:00 έως 21:00
03/02/2020

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

«Ταχύρυθμος κύκλος σεμιναρίων μαγειρικής»

για Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις της Μαγειρικής.

Chef  Τάσος Χριστόπουλος

Έναρξη 3 Φεβρουαρίου 2020, Θεμ. Σοφούλη 99, Ώρα 18.00 μμ
Μέγιστος αριθμός ατόμων 16
7 Σεμινάρια – Διάρκεια κάθε Σεμιναρίου 3 ώρες


Ο Φεβρουάριος ξεκινάει με ένα βασικό, ταχύρυθμο κύκλο σεμιναρίων μαγειρικής στον πολυχώρο γαστρονομίας Άμμιλος.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να μάθουν τη μαγειρική τέχνη ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, αλλά και όλους όσους θα ήθελαν να δοκιμάσουν να θα κάνουν την μαγειρική επάγγελμα.

Με τη βοήθεια του chef θα μάθετε κοπές, βασικές σάλτσες, σούπες, ζωμούς, λαχανικά, πατάτες, ρύζι, ζύμες και βασικές αρχές μαγειρικής κρεάτων.

Ο κύκλος περιλαμβάνει επτά (7) σεμινάρια, διάρκειας 3 ωρών το καθένα. Προκειμένου να αποκτηθεί ολοκληρωμένη αντίληψη και γνώση των αντικειμένων συνίσταται η υποχρεωτική συμμετοχή σε όλα τα σεμινάρια του κύκλου.
Αναλυτικά τα σεμινάρια είναι τα ακόλουθα:

Σεμινάριο 1ο – Κοπές. Βασικές κοπές κρεάτων, πουλερικών, ψαριών και λαχανικών.
Σεμινάριο 2ο – Σάλτσες. Ντεμι-γκλας, βελουτέ, μπεσαμέλ, μαγιονέζα, ολαντέζ, μπισκ.
Σεμινάριο 3ο – Σούπες & ζωμοί. Βελουτέ, λαχανικών, κοτόσουπα, κρεατόσουπα, ζωμός μοσχαριού, ζωμός κοτόπουλου, ζωμός λαχανικών.
Σεμινάριο 4ο – Λαχανικά & Πατάτες. Ατμού, γλασέ, σωτέ, ψητά, τηγανητά σε χυλό, πατάτες τηγανητές, πουρές.
Σεμινάριο 5ο – Ρύζι. Ποικιλίες ρυζιού, τρόποι μαγειρέματος και χρήση. Πιλάφι, ριζότο, ατμού.
Σεμινάριο 6ο – Ζύμες. Εύκολη ζύμη ψωμιού, τάρτας, χυλός, πίτας, γρήγορη σφολιάτα.
Σεμινάριο 7ο – Βασικές αρχές μαγειρικής κρεάτων. Μοσχαράκι κατσαρόλας, χοιρινό με σέλινο, αρνάκι φρικασέ.

Εμπιστευτείτε μας και ελάτε να μάθουμε να μαγειρεύουμε μαζί. Οδηγός σας στον ταχύρυθμο κύκλο σεμιναρίων, που ξεκινούν στις 3 Φεβρουαρίου 2020, θα είναι ο chef Τάσος Χριστόπουλος, με 20ετή εμπειρία στον χώρο της γαστρονομίας, έχοντας αστείρευτη έμπνευση και διάθεση για δημιουργία, χαρακτηριστικά απαραίτητα για κάθε γευστικό ταξίδι.

Τα 7 μαθήματα του κύκλου σεμιναρίων θα πραγματοποιηθούν στις 3/2 – 17/2 – 24/2 – 9/3 – 16/3 – 23/3 – 30/3.

Ελάτε να μάθετε, να δημιουργήσετε και ταυτόχρονα να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε! Κρατήστε άμεσα τη θέση σας!

Στόχος των σεμιναρίων να αποκτηθούν οι απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ενώ μαγειρεύετε, δοκιμάζετε και απολαμβάνετε τις συνταγές και τα παρασκευάσματά σας. Γνώσεις και δεξιότητες που θα μπορείτε στη συνέχεια να εξασκήσετε αποτελεσματικά είτε σε προσωπικό επίπεδο απολαμβάνοντας τα δημιουργήματά σας με τους αγαπημένους σας είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν την εκπαίδευση από τον chef, χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού, χρήση πρώτων υλών, γευσιγνωσία παρασκευασμάτων, έντυπο συνταγών και σημειώσεων, βεβαίωση συμμετοχής/παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “Αμμιλος cooking and pastry experience”.

Συνολική Τιμή Κύκλου Σεμιναρίων (7 τρίωρα hands on σεμινάρια – 21 ώρες) : 200 Ευρώ
Τιμή παρακολούθησης μεμονωμένου Σεμιναρίου (τρίωρο hands on σεμινάριο) : 40 Ευρώ

Για τους σπουδαστές σχολών μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, καθώς και για άνεργους, ισχύει επιπλέον έκπτωση 15% στις προαναφερόμενες τιμές!

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (2311 822 388) ή περάστε από το χώρο μας.

Σας περιμένουμε!