Κύκλος Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής για Παιδιά “Διαβατήριο για το γύρο του κόσμου”Passed

Πληροφορίες Κρατήσεων

  • 01/10/2019
  • 17:00 έως 18:30

Επικοινωνία για τη δραστηριότητα

Δραστηριότητα: Κύκλος Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής για Παιδιά “Διαβατήριο για το γύρο του κόσμου”Passed

Πληροφορίες Κρατήσεων

  • 60€ ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 15 remaining
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί

Κλείστε θέση

Δραστηριότητα: Κύκλος Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής για Παιδιά “Διαβατήριο για το γύρο του κόσμου”Passed
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους
Όρους Συμμετοχής και την Πολιτική Δεδομένων της ιστοσελίδας.
Επιλογή θέσεων
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
15
60€
One time registration allowed for this ticket
0€
€0
Ολοκληρώστε την κράτηση σας μέσω κατάθεσης στον παρακάτω λογαριασμό, ή πληρώνοντας στον χώρο της Άμμιλος.ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣΔικαιούχος: ΑΜΜΙΛΟΣ Cooking and Pastry Academy Ι.Κ.Ε.ΙΒΑΝ GR42 0171 5590 0065 5914 4142 712ALPHA BANKΔικαιούχος: ΑΜΜΙΛΟΣ Cooking and Pastry Academy Ι.Κ.Ε.ΙΒΑΝ GR39 0140 7120 7120 0200 2016 519Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Κάντε κλικ εδώ, για περισσότερες πληροφορίες.
Πίσω στις πληροφορίες
Thank you Kindly

Κύκλος Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής για Παιδιά “Διαβατήριο για το γύρο του κόσμου”Passed

17:00 έως 18:30
01/10/2019

000000

Κύκλος Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής για Παιδιά “Διαβατήριο για το γύρο του κόσμου”Passed

17:00 έως 18:30
01/10/2019

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Κύκλος Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής για Παιδιά “Διαβατήριο για το γύρο του κόσμου”
Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών

Έναρξη: 1 Οκτωβρίου 2019 , Θεμ. Σοφούλη 99, Ώρα 17.00 μμ
Μέγιστος αριθμός ατόμων: 16 παιδιά – Hands on
Διάρκεια: 1,5  ώρα


Καλωσορίζουμε στον χώρο γαστρονομίας «Άμμιλος», τη νέα μαγειρική και πολύ πολύ γευστική σεζόν με ένα ολοκαίνουριο μοναδικό και πρωτότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά!

Έμπειροι παιδαγωγοί, διατροφολόγοι, παιδοψυχολόγοι και φυσικά chef, δημιούργησαν κύκλους εκπαιδευτικών σεμιναρίων σχεδιασμένους ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, στους οποίους η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική αποτελούν πηγές έμπνευσης, διασκέδασης και μάθησης για τους μικρούς μας φίλους.

Παρουσίαση Προϊόντων & Παραγωγών

Οι γευστικές δημιουργίες συνδυάζονται με τη γεωγραφία, χημεία, φυσική, αριθμητική, τέχνη, γλώσσα, οικολογία, περιβάλλον. Τα παιδιά μαθαίνουν να τρώνε υγιεινά χτίζοντας γερούς οργανισμούς. Μαθαίνουν να ακολουθούν τους κανόνες υγιεινής, να διαχειρίζονται σωστά το χώρο της κουζίνας και να μην κατασπαταλούν τις τροφές. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται και με εφαρμογές σε ατομικά tablets.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελείται από τρεις κύκλους σεμιναρίων διάρκειας 3 μηνών ο καθένας. Οι θεματικές είναι οι ακόλουθες:

Διαβατήριο για το γύρο του κόσμου/ΚΙDS CULINARY PASSPORT (Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος)
Μαθαίνω τον κόσμο ταξιδεύοντας με τις γευστικές δημιουργίες κάθε χώρας
Τέχνες, δημιουργία και μαγειρική/ARTS AND COOKING (Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος)
Ζωγραφική, Θέατρο, Γλυπτική, Κατασκευές, Κινηματογράφος, όλα συνδυαζόμενα με την τέχνη της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Μαγειρική, υγεία και περιβάλλον/LITTLE COOKS GO GREEN (Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος)
Μαθαίνω μαγειρεύοντας και βιωματικά τα πάντα για τις Διατροφικές συνήθειες, Υγεία και υγιεινή, Πρώτες ύλες και διατροφική τους αξία, Οικολογία, Φυσικό Περιβάλλον.

Αναλυτικά ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων “Διαβατήριο για το γύρο του κόσμου/ΚΙDS CULINARY PASSPORT” περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Αλμυρές και Γλυκιές δημιουργίες του κόσμου ( 1/10 – 8/10 – 15/10 – 22/10 )
SWEET AND SPICY TRIPS!
– Αγγλία : CUPCAKES
– Ιταλία : PIZZA
– Γαλλία : FRENCH TOASTS
– Κίνα : SPRING ROLLS λαχανικών & φρούτων

Οι Λουκουμάδες του κόσμου ( 29/10 – 5/11 – 12/11 – 19/11 )
GO NUTS ABOUT … DONUTS!
– Ελλάδα : ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ
– Αμερική: DONUTS
– Ισπανία: CHURROS
– Περού: PICARONES με γλυκοπατάτα & κολοκύθα

Γλυκά και παραδόσεις από όλο τον κόσμο ( 26/11 – 3/12 – 10/12 – 17/12 )
YUMMY CHRISTMAS!
– Ελλάδα: ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ
– Γερμανία: STOLEN CAKE
– Αγγλία:CHRISTMAS ENGLISH BISCUITS
– Ελλάδα: ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

Επικεφαλής της ομάδας που θα ταξιδέψει γευστικά, και όχι μόνο,τους μικρούς μας φίλους στα διάφορα μέρη του κόσμου είναι η γνωστή Θεσσαλονικιά ζαχαροπλάστης Πέπη Μπέζα, μητέρα δύο αγοριών η οποία εξέλιξε την αγάπη, το μεράκι και το hobby της για τη δημιουργία γλυκών σε επάγγελμα.

Η έναρξη των σεμιναρίων είναι την Τρίτη 1 Οκτωβρίου στις 17.00 μμ. στον πολυχώρο γαστρονομίας Άμιλλας. Είναι εβδομαδιαία και έχουν διάρκεια 1,5 ώρα.

Βασικός στόχος τους είναι από τη μια τα παιδιά να μάθουν να δημιουργούν μαγειρεύοντας, αποκτώντας ταυτόχρονα σωστές διατροφικές συνήθειες και γνώσεις τήρησης των κανόνων υγιεινής, σωστής διαχείρισης των τροφών και του χώρου της κουζίνας. Από την άλλη να αποκτήσουν ενώ μαγειρεύουν, δημιουργούν και διασκεδάζουν, βασικές γνώσεις γεωγραφίας, ιστορίας, μαθηματικών, φυσικής, ξένων γλωσσών, οικολογίας, κλπ.

Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν την εκπαίδευση από τον chef και παιδαγωγό, χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού (ποδιές, σκούφοι, εργαλεία, tablet), χρήση πρώτων υλών, γευσιγνωσία παρασκευασμάτων, έντυπο συνταγών και σημειώσεων, βεβαίωση συμμετοχής/παρακολούθησης, πρωτότυπα δωράκια.

Τιμή Κύκλου Σεμιναρίων 60 Ευρώ το μήνα (κάθε μήνας περιλαμβάνει 4 σεμινάρια)

Με την κατοχύρωση της θέσης σας στον κύκλο σεμιναρίων “Διαβατήριο για το γύρο του κόσμου/ΚΙDS CULINARY PASSPORT” έχετε έκπτωση 15% στους επόμενους κύκλους σεμιναρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή περάστε από το χώρο μας να γνωριστούμε και να σας κεράσουμε από Δευτέρα έως και Πέμπτη 18.00 με 21.00 μμ!

Σας περιμένουμε!