Σεμινάριο: ΦOYPNIZOYME… XPIΣTOYΓENNA! NOΣTIMA KPITΣINIA KAI ΨΩMIA ΓIA TO ΓIOPTINO TPAΠEZI ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ενηλίκων

Πληροφορίες Κρατήσεων

  • Άμμιλος Cooking Experience
  • 09/12/2019
  • 18:00 έως 21:00

Επικοινωνία για τη δραστηριότητα

Δραστηριότητα: Σεμινάριο: ΦOYPNIZOYME… XPIΣTOYΓENNA! NOΣTIMA KPITΣINIA KAI ΨΩMIA ΓIA TO ΓIOPTINO TPAΠEZI ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Πληροφορίες Κρατήσεων

  • 35€ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 16 16 remaining
Κράτηση θέσεων

Κλείστε θέση

Δραστηριότητα: Σεμινάριο: ΦOYPNIZOYME… XPIΣTOYΓENNA! NOΣTIMA KPITΣINIA KAI ΨΩMIA ΓIA TO ΓIOPTINO TPAΠEZI ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους
Όρους Συμμετοχής και την Πολιτική Δεδομένων της ιστοσελίδας.
Επιλογή θέσεων
ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 16
16
35€
One time registration allowed for this ticket
0€
€0
Ολοκληρώστε την κράτηση σας μέσω κατάθεσης στον παρακάτω λογαριασμό, ή πληρώνοντας στον χώρο της Άμμιλος.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: ΑΜΜΙΛΟΣ Cooking and Pastry Academy Ι.Κ.Ε.
ΙΒΑΝ GR42 0171 5590 0065 5914 4142 712


ALPHA BANK
Δικαιούχος: ΑΜΜΙΛΟΣ Cooking and Pastry Academy Ι.Κ.Ε.
ΙΒΑΝ GR39 0140 7120 7120 0200 2016 519

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Κάντε κλικ εδώ, για περισσότερες πληροφορίες.
Πίσω στις πληροφορίες
Thank you Kindly

Σεμινάριο: ΦOYPNIZOYME… XPIΣTOYΓENNA! NOΣTIMA KPITΣINIA KAI ΨΩMIA ΓIA TO ΓIOPTINO TPAΠEZI ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Άμμιλος Cooking Experience

18:00 έως 21:00
09/12/2019

000000

Σεμινάριο: ΦOYPNIZOYME… XPIΣTOYΓENNA! NOΣTIMA KPITΣINIA KAI ΨΩMIA ΓIA TO ΓIOPTINO TPAΠEZI ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Άμμιλος Cooking Experience

18:00 έως 21:00
09/12/2019

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Σεμινάριο: « ΦOYPNIZOYME… XPIΣTOYΓENNA! NOΣTIMA KPITΣINIA KAI ΨΩMIA ΓIA TO ΓIOPTINO TPAΠEZI ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! »

για Ερασιτέχνες και Λάτρεις της Μαγειρικής, Επαγγελματίες, Σπουδαστές, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.

Έλσα Κουκουμέρια
9 Δεκεμβρίου 2019, Θεμ. Σοφούλη 99, Ώρα 18.00 μμ
Μέγιστος αριθμός ατόμων 16 – Σεμινάριο Hands on
Διάρκεια σεμιναρίου 3 ώρες
Τιμή Συμμετοχής: 35€


Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις 18.00 μμ., η αρτοποιός Έλσα Κουκουμέρια θα είναι στο χώρο γαστρονομίας «Άμμιλος», για να σας εκπαιδεύσει, να σας καθοδηγήσει και να σας μάθει τα μυστικά του τρόπου παρασκευής του τέλειου ψωμιού και διάφορων παρασκευασμάτων αρτοποιίας!
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ερασιτέχνες που θέλουν να γνωρίσουν τη τέχνη της αρτοποιίας αλλά και σε επαγγελματίες που θέλουν να πλουτίσουν τις εμπειρίες τους και τις γνώσεις τους και να αναβαθμίσουν τις τεχνικές και τον ρόλο τους στην σύγχρονη δημιουργική αρτοποιητική τέχνη

Θα παρασκευάσετε με τη βοήθειά της ιδιαίτερα ψωμιά με ξηρούς καρπούς για το εορταστικό χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Μοναδικές παρασκευές που μπορούν να συνοδευτούν με ποικιλίες τυριών και κρασιού.
Θα ζυμώσετε απολαυστικά κριτσίνια με διάφορα άλευρα και γεύσεις και θα μάθετε ότι χρειάζεται για να έχουν τέλεια υφή και μοναδική γεύση.
Θα τα φουρνίσετε, μαθαίνοντας τα κατάλληλα tips για το τέλειο ψήσιμο και στη συνέχεια θα γευτείτε τις δημιουργίες σας.
Τέλος, θα διδαχθείτε τρόπους συσκευασίας τους, ώστε να τα προσφέρετε ως χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δώρα σε αγαπημένα σας πρόσωπα, μέσα σε καλάθια με διάφορα προϊόντα, συνοδεύοντάς τα με ένα μπουκάλι κρασί ή ακόμα και μόνα τους.

Στόχος του σεμιναρίου να αποκτηθούν οι απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες. Γνώσεις και δεξιότητες που θα μπορείτε στη συνέχεια να εξασκήσετε αποτελεσματικά είτε σε προσωπικό επίπεδο απολαμβάνοντας τα δημιουργήματά σας με τους αγαπημένους σας είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.
Το σεμινάριο περιλαμβάνει την εκπαίδευση από τον chef, τη χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού, τη χρήση πρώτων υλών, τη γευσιγνωσία των παρασκευασμάτων, το έντυπο συνταγών και σημειώσεων, τη βεβαίωση συμμετοχής/παρακολούθησης.

Σας περιμένουμε!

Η Έλσα Κουκουμέρια είναι τέταρτη γενιά αρτοποιός, η οποία έμαθε τα “μυστικά” του επαγγέλματος από τον πατέρα της. Η οικογενειακή επιχείρηση αρτοποιίας μετρά 98 χρόνια στην πόλη της Θεσσαλονίκης και προσφέρει νοστιμιά στους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο.
Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο Marketing και την επικοινωνία, αποφάσισε να συνεχίσει την πορεία της στο οικογενειακό αρτοποιείο και να ασχοληθεί και με τα “κοινά” του κλάδου της αρτοποιίας.
Η πρόκληση της δημιουργίας την ωθεί να συνεχίζει καθημερινά, και απόδειξη της επιτυχίας της αποτελεί η ικανοποίηση στα μάτια όσων εμπιστεύονται τις δημιουργίες της.