Σεμινάριο: “EAT IN ITALY” PIZZAPassed

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ενηλίκων

Πληροφορίες Κρατήσεων

  • Άμμιλος Cooking Experience
  • 13/11/2019
  • 18:00 έως 21:00

Επικοινωνία για τη δραστηριότητα

Δραστηριότητα: Σεμινάριο: “EAT IN ITALY” PIZZAPassed

Πληροφορίες Κρατήσεων

  • 30€ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 16 10 remaining
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί

Κλείστε θέση

Δραστηριότητα: Σεμινάριο: “EAT IN ITALY” PIZZAPassed
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους
Όρους Συμμετοχής και την Πολιτική Δεδομένων της ιστοσελίδας.
Επιλογή θέσεων
ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 16
10
30€
One time registration allowed for this ticket
0€
€0
Ολοκληρώστε την κράτηση σας μέσω κατάθεσης στον παρακάτω λογαριασμό, ή πληρώνοντας στον χώρο της Άμμιλος.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: ΑΜΜΙΛΟΣ Cooking and Pastry Academy Ι.Κ.Ε.
ΙΒΑΝ GR42 0171 5590 0065 5914 4142 712


ALPHA BANK
Δικαιούχος: ΑΜΜΙΛΟΣ Cooking and Pastry Academy Ι.Κ.Ε.
ΙΒΑΝ GR39 0140 7120 7120 0200 2016 519

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Κάντε κλικ εδώ, για περισσότερες πληροφορίες.
Πίσω στις πληροφορίες
Thank you Kindly

Σεμινάριο: “EAT IN ITALY” PIZZAPassed

Άμμιλος Cooking Experience

18:00 έως 21:00
13/11/2019

000000

Σεμινάριο: “EAT IN ITALY” PIZZAPassed

Άμμιλος Cooking Experience

18:00 έως 21:00
13/11/2019

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Σεμινάριο: « EAT IN ITALYPIZZA »

για Επαγγελματίες Chef – Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις της Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.

Μάνoς Κοντός
13 Νοεμβρίου 2019, Θεμ. Σοφούλη 99, Ώρα 18.00 μμ
Μέγιστος αριθμός ατόμων 16 – Σεμινάριο Hands on
Διάρκεια σεμιναρίου 3 ώρες
Τιμή Συμμετοχής: 30€


Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στις 18.00 μμ., ο chef Μάνος Κοντός θα σας εκπαιδεύσει και θα σας καθοδηγήσει να δημιουργήσετε υπέροχες pizza με συνδυασμούς γεύσεων και τεχνικές που ξεχωρίζουν. Μάθετε όλα τα μυστικά για σπιτική πεντανόστιμη πίτσα που ξετρελαίνει ακόμη και Ιταλούς.

Στο σεμινάριο «”EAT IN ITALY” PIZZA», στο χώρο γαστρονομίας «Άμμιλος», θα μάθετε και θα διασκεδάσετε με τρόπους παρασκευής και κατανόησης της ζύμης, με πειραματισμούς με διάφορα είδη άλευρων, με δημιουργία γευστικότατων ποικιλιών pizza, καθώς και με αρκετά tips που θα σας κάνουν αντάξιους των ειδικών, δίνοντας ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση στα παρασκευάσματά σας.

Θα δημιουργήσετε μαζί με τον chef τις δικές σας γευστικές pizza, θα ταξιδέψετε μέσω των παρασκευών σας σε διάφορες περιοχές της Ιταλίας, θα γνωρίσετε παραδοσιακές γεύσεις και αρώματα, θα εκπαιδευτείτε σε τεχνικές και μικρά μυστικά και βέβαια θα ανακαλύψετε μαζί μας ότι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε.

Στο σεμινάριο θα μάθετε για:
– τη ζύμη και τα διάφορα είδη της
– την επιλογή και χρήση κατάλληλων υλικών και σκευών
– τις τεχνικές και τα μυστικά προετοιμασίας
– τους συνδυασμούς υλικών για γευστικές απολαύσεις
– τους τρόπους ψησίματος

Και θα παρασκευάσετ:
– τραγανή pizza με αγγινάρες, αντζούγια και τυρί προβολόνε,
– λαχταριστή pizza καρμπονάρα με κρέμα παρμεζάνας,
– νοστιμότατη pizza μαργαρίτα με σπανάκι σωτέ και ιταλικό λουκάνικο Salsiccia, …. και μια έκπληξη….
– παραδοσιακή σκεπαστή ιταλική pizza

Στόχος του σεμιναρίου να αποκτηθούν οι απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ενώ μαγειρεύετε, δοκιμάζετε και απολαμβάνετε τις μοναδικές συνταγές και παρασκευάσματα. Γνώσεις και δεξιότητες που θα μπορείτε στη συνέχεια να εξασκήσετε αποτελεσματικά είτε σε προσωπικό επίπεδο απολαμβάνοντας τα δημιουργήματά σας με τους αγαπημένους σας είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.
Το σεμινάριο περιλαμβάνει την εκπαίδευση από τον chef, τη χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού, τη χρήση πρώτων υλών, τη γευσιγνωσία των παρασκευασμάτων συνοδεία κρασιού, το έντυπο συνταγών και σημειώσεων, τη βεβαίωση συμμετοχής/παρακολούθησης.

Σας περιμένουμε!

* Ο Chef Μάνος Κοντός με εικοσαετή εμπειρία στο χώρο της γαστρονομίας, έχει εργαστεί ως head chef σε πλήθος εστιατορίων. Έχει απασχοληθεί παράλληλα ως Υπεύθυνος a la carte, Υπεύθυνος δεξιώσεων, Υπεύθυνος παρασκευής μενού με εξειδίκευση στην Μεσογειακή κουζίνα (Ελληνική, Ιταλική και Ισπανική), με τη διοίκηση και οργάνωση κουζίνας, με την οργάνωση και σχεδιασμό της ορθής λειτουργίας του προσωπικού κουζίνας, με την οργάνωση παραγγελιών προμηθευτών, κοστολόγια και τήρηση χρονοδιαγραμμάτων. Τέλος, έχει ασχοληθεί και εκπαιδευτεί στο τουριστικό marketing.