Σεμινάριο: French Brasserie

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ενηλίκων

Πληροφορίες Κρατήσεων

  • Άμμιλος Cooking Experience
  • 05/02/2020
  • 18:00 έως 21:00

Επικοινωνία για τη δραστηριότητα

Δραστηριότητα: Σεμινάριο: French Brasserie

Πληροφορίες Κρατήσεων

  • 35€ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 16 14 remaining
Κράτηση θέσεων

Κλείστε θέση

Δραστηριότητα: Σεμινάριο: French Brasserie
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους
Όρους Συμμετοχής και την Πολιτική Δεδομένων της ιστοσελίδας.
Επιλογή θέσεων
ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 16
14
35€
One time registration allowed for this ticket
0€
€0
Ολοκληρώστε την κράτηση σας μέσω κατάθεσης στον παρακάτω λογαριασμό, ή πληρώνοντας στον χώρο της Άμμιλος.ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣΔικαιούχος: ΑΜΜΙΛΟΣ Cooking and Pastry Academy Ι.Κ.Ε.ΙΒΑΝ GR42 0171 5590 0065 5914 4142 712ALPHA BANKΔικαιούχος: ΑΜΜΙΛΟΣ Cooking and Pastry Academy Ι.Κ.Ε.ΙΒΑΝ GR39 0140 7120 7120 0200 2016 519Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Κάντε κλικ εδώ, για περισσότερες πληροφορίες.
Πίσω στις πληροφορίες
Thank you Kindly

Σεμινάριο: French Brasserie

Άμμιλος Cooking Experience

18:00 έως 21:00
05/02/2020

000000

Σεμινάριο: French Brasserie

Άμμιλος Cooking Experience

18:00 έως 21:00
05/02/2020

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Σεμινάριο: «French Brasserie»

για Επαγγελματίες Chef – Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις της Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.

Chef  Τάσος Χριστόπουλος
5 Φεβρουαρίου 2020, Θεμ. Σοφούλη 99, Ώρα 18.00 μμ
Μέγιστος αριθμός ατόμων 16 – Σεμινάριο Hands on
Διάρκεια σεμιναρίου 3 ώρες
Τιμή Συμμετοχής: 35€


French Brasserie

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 18.00 μμ., η Άμμιλος σας προσκαλεί να δημιουργήσετε και να απολαύσετε γευστικές γαλλικές συνταγές. O chef  Τάσος Χριστόπουλος θα σας εκπαιδεύσει και θα σας καθοδηγήσει να παρασκευάσετε μοναδικά πιάτα με συνδυασμούς γεύσεων και τεχνικές που ξεχωρίζουν.

Θα ταξιδέψετε στη Γαλλία, θα ακούσετε γαλλική μουσική και θα μάθετε να μαγειρεύετε τα κλασικά πιάτα ενός Γαλλικού Μπιστρό.

Κρεμμυδόσουπα, Φιλέτο μοσχαρίσιο σε 3 διαφορετικές παραλλαγές, Diane με σως πιπεριών και βούτυρο Μπερνέζ, Κοκ-ω-Βεν (κόκορας κρασάτος) και αρωματικές Crepes Suzette.

Στο σεμινάριο French Brasserie, στο χώρο γαστρονομίας «Άμμιλος», θα μάθετε, θα πειραματιστείτε, θα απολαύσετε και θα διασκεδάσετε με τρόπους παρασκευής πεντανόστιμων συνταγών, καθώς και με αρκετά tips που θα σας κάνουν αντάξιους των ειδικών, δίνοντας ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση στα παρασκευάσματά σας.

Στόχος του σεμιναρίου να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ενώ μαγειρεύετε, δοκιμάζετε και απολαμβάνετε τις μοναδικές συνταγές.Τις γνώσεις και δεξιότητες που θα αποκτήσετε θα μπορέσετε να τις εξασκήσετε αποτελεσματικά είτε σε προσωπικό επίπεδο απολαμβάνοντας τα δημιουργήματά σας με τους αγαπημένους σας είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει την εκπαίδευση από τον chef, τη χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού, τη χρήση πρώτων υλών, τη γευσιγνωσία των παρασκευασμάτων συνοδεία κρασιού, το έντυπο συνταγών και σημειώσεων, τη βεβαίωση συμμετοχής/παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “Αμμιλος cooking and pastry experience”.

Σας περιμένουμε!