Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής: «Γλυκιές Χριστουγεννιάτικες Δημιουργίες»

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ενηλίκων

Πληροφορίες Κρατήσεων

  • Άμμιλος Cooking Experience
  • 02/12/2019
  • 18:00 έως 21:00

Επικοινωνία για τη δραστηριότητα

Δραστηριότητα: Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής: «Γλυκιές Χριστουγεννιάτικες Δημιουργίες»

Πληροφορίες Κρατήσεων

  • 40€ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 15 remaining
Κράτηση θέσεων

Κλείστε θέση

Δραστηριότητα: Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής: «Γλυκιές Χριστουγεννιάτικες Δημιουργίες»
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους
Όρους Συμμετοχής και την Πολιτική Δεδομένων της ιστοσελίδας.
Επιλογή θέσεων
ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
15
40€
One time registration allowed for this ticket
0€
€0
Ολοκληρώστε την κράτηση σας μέσω κατάθεσης στον παρακάτω λογαριασμό, ή πληρώνοντας στον χώρο της Άμμιλος.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: ΑΜΜΙΛΟΣ Cooking and Pastry Academy Ι.Κ.Ε.
ΙΒΑΝ GR42 0171 5590 0065 5914 4142 712


ALPHA BANK
Δικαιούχος: ΑΜΜΙΛΟΣ Cooking and Pastry Academy Ι.Κ.Ε.
ΙΒΑΝ GR39 0140 7120 7120 0200 2016 519

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Κάντε κλικ εδώ, για περισσότερες πληροφορίες.
Πίσω στις πληροφορίες
Thank you Kindly

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής: «Γλυκιές Χριστουγεννιάτικες Δημιουργίες»

Άμμιλος Cooking Experience

18:00 έως 21:00
02/12/2019

000000

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής: «Γλυκιές Χριστουγεννιάτικες Δημιουργίες»

Άμμιλος Cooking Experience

18:00 έως 21:00
02/12/2019

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής «Γλυκιές Χριστουγεννιάτικες Δημιουργίες»
για ερασιτέχνες, επαγγελματίες και λάτρεις της ζαχαροπλαστικής

Με την pastry chef Πέπη Μπέζα
2 Δεκεμβρίου 2019 , Θεμ. Σοφούλη 99, Ώρα 18.00 μμ
Μέγιστος αριθμός ατόμων 16
Διάρκεια σεμιναρίου 3 ώρες
Τιμή Συμμετοχής: 40 €


Η Πέπη Μπέζα ξεκίνησε την καριέρα της ως ζαχαροπλάστης, με αφορμή την αγάπη και το μεράκι της να φτιάχνει αγαπημένα για την οικογένεια της γλυκά.

Είναι μητέρα δύο αγοριών και αποφάσισε να εξελίξει το hobby της και την αγάπη της για τα γλυκά και να το κάνει επάγγελμα. Παρακολούθησε σεμινάρια Baking στο Λονδίνο στη σχολή ζαχαροπλαστικής «Peggy Porshen academy» και ειδικεύτηκε στα cake, birthday cake, wedding cake, cookies, και γενικότερα στις τεχνικές και γεύσεις του εξωτερικού.

Τα τελευταία 3 χρόνια διατηρεί εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στην Πυλαία, Θεσσαλονίκης δημιουργώντας εκπληκτικά birthday cake, cookies και γλυκά, με πολύ αγάπη και μεράκι, τόσο για μικρά όσο και για μεγάλα παιδιά που θέλουν να γευτούν κάτι πιο ιδιαίτερο και διαφορετικό.

Τα Χριστούγεννα είναι μια απο τις πιο αγαπημένες γιορτές του χρόνου! Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να κάνουμε τίποτε λιγότερο από το να τους αφιερώσουμε ένα τρίωρο σεμινάριο, δημιουργώντας γλυκιές χριστουγεννιάτικες γεύσεις που ξεχωρίζουν.

   

Στο σεμινάριο «Γλυκιές Χριστουγεννιάτικες Δημιουργίες» στο χώρο γαστρονομίας «Άμμιλος» οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν τρεις εκπληκτικές συνταγές:

– ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ KOPMO ΣOKOΛATAΣ ME ΠOYPE KAΣTANO
– ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ENGLISH GINGER APPLE PIE
– ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ TPOYΦEΣ ΜΕ ΑΦΡΑΤΗ GANACHE

Οι συμμετέχοντες θα εντρυφήσουν στα μικρά και μεγάλα μυστικά παρασκευής των προαναφερόμενων, ξεκινώντας από την αρχή της επιλογής των κατάλληλων υλικών και συστατικών και την εφαρμογή των ιδανικών συνδυασμών τους και θα μάθουν όλες τις σημαντικές πληροφορίες για τη σωστή παρασκευή τους.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοκιμάσουν τις απολαυστικές δημιουργίες τους συνοδευόμενες από αχνιστό αρωματικό καφέ και θα πάρουν μαζί τους τα συνταγολόγια, το πιστοποιητικό παρακολούθησης καθώς και τις καλύτερες αναμνήσεις από τη ζεστή φιλοξενία στο χώρο της Άμμιλος.