Σεμινάριο: STREET FOOD AROUND THE WORLD

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ενηλίκων

Πληροφορίες Κρατήσεων

  • Άμμιλος Cooking Experience
  • 27/11/2019
  • 18:00 έως 21:00

Επικοινωνία για τη δραστηριότητα

Δραστηριότητα: Σεμινάριο: STREET FOOD AROUND THE WORLD

Πληροφορίες Κρατήσεων

  • 40€ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 16 12 remaining
Κράτηση θέσεων

Κλείστε θέση

Δραστηριότητα: Σεμινάριο: STREET FOOD AROUND THE WORLD
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους
Όρους Συμμετοχής και την Πολιτική Δεδομένων της ιστοσελίδας.
Επιλογή θέσεων
ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 16
12
40€
One time registration allowed for this ticket
0€
€0
Ολοκληρώστε την κράτηση σας μέσω κατάθεσης στον παρακάτω λογαριασμό, ή πληρώνοντας στον χώρο της Άμμιλος.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: ΑΜΜΙΛΟΣ Cooking and Pastry Academy Ι.Κ.Ε.
ΙΒΑΝ GR42 0171 5590 0065 5914 4142 712


ALPHA BANK
Δικαιούχος: ΑΜΜΙΛΟΣ Cooking and Pastry Academy Ι.Κ.Ε.
ΙΒΑΝ GR39 0140 7120 7120 0200 2016 519

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Κάντε κλικ εδώ, για περισσότερες πληροφορίες.
Πίσω στις πληροφορίες
Thank you Kindly

Σεμινάριο: STREET FOOD AROUND THE WORLD

Άμμιλος Cooking Experience

18:00 έως 21:00
27/11/2019

000000

Σεμινάριο: STREET FOOD AROUND THE WORLD

Άμμιλος Cooking Experience

18:00 έως 21:00
27/11/2019

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Σεμινάριο: « STREET FOOD AROUND THE WORLD»

για Επαγγελματίες Chef – Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις της Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.

Μάνoς Κοντός
27 Νοεμβρίου 2019, Θεμ. Σοφούλη 99, Ώρα 18.00 μμ
Μέγιστος αριθμός ατόμων 16 – Σεμινάριο Hands on
Διάρκεια σεμιναρίου 3 ώρες
Τιμή Συμμετοχής: 40€


Ποιος δεν λαχταράει κάθε τόσο µια γευστική λιχουδιά στο χέρι…? Πόσοι από εσάς δεν ταξιδέψατε και δεν γευτήκατε τοπικές παραδοσιακές συνταγές από μικρά μαγαζιά ή πλανόδιους πωλητές?

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 18.00 μμ., η Άμμιλος σας προσκαλεί να ταξιδέψετε και να απολαύσετε πρωτότυπες συνταγές street food από όλο τον κόσμο. O chef Μάνος Κοντός θα σας εκπαιδεύσει και θα σας καθοδηγήσει να δημιουργήσετε μοναδικές συνταγές με συνδυασμούς γεύσεων και τεχνικές που ξεχωρίζουν. Διαφορετικές κουλτούρες, υλικά με μοναδική γεύση και προέλευση, πρωτότυποι συνδυασμοί, αντικατοπτρίζονται σε κάθε μπουκιά και θα «ταξιδέψουν» και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Στο σεμινάριο STREET FOOD AROUND THE WORLD, στο χώρο γαστρονομίας «Άμμιλος», θα μάθετε, θα πειραματιστείτε, θα απολαύσετε και θα διασκεδάσετε με τρόπους παρασκευής παραδοσιακών πεντανόστιμων συνταγών, καθώς και με αρκετά tips που θα σας κάνουν αντάξιους των ειδικών, δίνοντας ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση στα παρασκευάσματά σας.

Θα παρασκευάσετε:
– εξωτικά και λαχταριστά pao bans με πάπια και χοιρινό
– παραδοσιακά, νοστιμότατα tacos με κιμά, γύρο, κοτόπουλο
– αγαπημένα και γευστικά noodles με θαλασσινά και κοτόπουλο
– απολαυστικό βιετναμέζικα Bahn Mi με χοιρινό
– Τραγανές γλυκιές τηγανητές μπανάνες Pisang Goreng

Στόχος του σεμιναρίου να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ενώ μαγειρεύετε, δοκιμάζετε και απολαμβάνετε τις μοναδικές συνταγές και παρασκευάσματα, καθώς και να εντρυφήσετε στη νέα τάση του street food και να απολαύστε την ένταση των γεύσεων που προσφέρει.
Τις γνώσεις και δεξιότητες που θα αποκτήσετε θα μπορέσετε να τις εξασκήσετε αποτελεσματικά είτε σε προσωπικό επίπεδο απολαμβάνοντας τα δημιουργήματά σας με τους αγαπημένους σας είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει την εκπαίδευση από τον chef, τη χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού, τη χρήση πρώτων υλών, τη γευσιγνωσία των παρασκευασμάτων συνοδεία κρασιού, το έντυπο συνταγών και σημειώσεων, τη βεβαίωση συμμετοχής/παρακολούθησης.

Σας περιμένουμε!

* O Chef Μάνος Κοντός με εικοσαετή εμπειρία στο χώρο της γαστρονομίας, έχει εργαστεί ως head chef σε πλήθος εστιατορίων. Έχει απασχοληθεί παράλληλα ως Υπεύθυνος a la carte, Υπεύθυνος δεξιώσεων, Υπεύθυνος παρασκευής μενού με εξειδίκευση στην Μεσογειακή κουζίνα (Ελληνική, Ιταλική και Ισπανική), με τη διοίκηση και οργάνωση κουζίνας, με την οργάνωση και σχεδιασμό της ορθής λειτουργίας του προσωπικού κουζίνας, με την οργάνωση παραγγελιών προμηθευτών, κοστολόγια και τήρηση χρονοδιαγραμμάτων. Τέλος, έχει ασχοληθεί και εκπαιδευτεί στο τουριστικό marketing.