Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής: ALL ABOUT CHOCOLATEPassed

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ενηλίκων

Πληροφορίες Κρατήσεων

  • Άμμιλος Cooking Experience
  • 20/11/2019
  • 18:00 έως 21:00

Επικοινωνία για τη δραστηριότητα

Δραστηριότητα: Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής: ALL ABOUT CHOCOLATEPassed

Πληροφορίες Κρατήσεων

  • 40€ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 14 remaining
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί

Κλείστε θέση

Δραστηριότητα: Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής: ALL ABOUT CHOCOLATEPassed
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους
Όρους Συμμετοχής και την Πολιτική Δεδομένων της ιστοσελίδας.
Επιλογή θέσεων
ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
14
40€
One time registration allowed for this ticket
0€
€0
Ολοκληρώστε την κράτηση σας μέσω κατάθεσης στον παρακάτω λογαριασμό, ή πληρώνοντας στον χώρο της Άμμιλος.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: ΑΜΜΙΛΟΣ Cooking and Pastry Academy Ι.Κ.Ε.
ΙΒΑΝ GR42 0171 5590 0065 5914 4142 712


ALPHA BANK
Δικαιούχος: ΑΜΜΙΛΟΣ Cooking and Pastry Academy Ι.Κ.Ε.
ΙΒΑΝ GR39 0140 7120 7120 0200 2016 519

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Κάντε κλικ εδώ, για περισσότερες πληροφορίες.
Πίσω στις πληροφορίες
Thank you Kindly

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής: ALL ABOUT CHOCOLATEPassed

Άμμιλος Cooking Experience

18:00 έως 21:00
20/11/2019

000000

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής: ALL ABOUT CHOCOLATEPassed

Άμμιλος Cooking Experience

18:00 έως 21:00
20/11/2019

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

«Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής: All about chocolate»
για επαγγελματίες, ερασιτέχνες και λάτρεις της ζαχαροπλαστικής

2ο Νοεμβρίου 2019 , Θεμ. Σοφούλη 99, Ώρα 18.00 μμ
Μέγιστος αριθμός ατόμων 16 – Σεμινάριο Hands on
Διάρκεια σεμιναρίου 3 ώρες
Τιμή Συμμετοχής: 40€


Στο σεμινάριο “All about Chocolate” στο χώρο γαστρονομίας «Άμμιλος», θα γνωρίσετε αγαπημένες και μοναδικές συνταγές και ταυτόχρονα θα μάθετε πως να δημιουργείτε τις δικές σας απολαυστικές παραλλαγές. Θα μάθετε τη σωστή επιλογή υλικών, θα γνωρίσετε τεχνικές και μικρά μυστικά και βέβαια θα ανακαλύψετε ότι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε.

Με τη βοήθεια της Εύης Γεωργακοπούλου θα παρασκευάσετε:
– ΖΟΥΜΕΡΑ BROWNIES
– ΕΥΚΟΛΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ
– ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΚΕΙΚ ΜΕ GANACHE ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ
– NΟΣΤΙΜΗ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα δοκιμάσουν τα απολαυστικά τους δημιουργήματα συνοδευόμενα από αχνιστό αρωματικό καφέ και θα πάρουν μαζί τους τις συνταγές και πιστοποιητικό παρακολούθησης.