Σεμινάριο: Ταξιδεύουμε με Περουβιανές γεύσεις

Πληροφορίες Κρατήσεων

  • 11/12/2019
  • 18:00 έως 21:00

Επικοινωνία για τη δραστηριότητα

Δραστηριότητα: Σεμινάριο: Ταξιδεύουμε με Περουβιανές γεύσεις

Πληροφορίες Κρατήσεων

  • 40€ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 16 15 remaining
Κράτηση θέσεων

Κλείστε θέση

Δραστηριότητα: Σεμινάριο: Ταξιδεύουμε με Περουβιανές γεύσεις
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους
Όρους Συμμετοχής και την Πολιτική Δεδομένων της ιστοσελίδας.
Επιλογή θέσεων
ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ 16
15
40€
One time registration allowed for this ticket
0€
€0
Ολοκληρώστε την κράτηση σας μέσω κατάθεσης στον παρακάτω λογαριασμό, ή πληρώνοντας στον χώρο της Άμμιλος.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: ΑΜΜΙΛΟΣ Cooking and Pastry Academy Ι.Κ.Ε.
ΙΒΑΝ GR42 0171 5590 0065 5914 4142 712


ALPHA BANK
Δικαιούχος: ΑΜΜΙΛΟΣ Cooking and Pastry Academy Ι.Κ.Ε.
ΙΒΑΝ GR39 0140 7120 7120 0200 2016 519

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Κάντε κλικ εδώ, για περισσότερες πληροφορίες.
Πίσω στις πληροφορίες
Thank you Kindly

Σεμινάριο: Ταξιδεύουμε με Περουβιανές γεύσεις

18:00 έως 21:00
11/12/2019

000000

Σεμινάριο: Ταξιδεύουμε με Περουβιανές γεύσεις

18:00 έως 21:00
11/12/2019

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Σεμινάριο: «Ταξιδεύουμε με Περουβιανές γεύσεις»

για Επαγγελματίες Chef – Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις της Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.

Angel Fuentes
11 Δεκεμβρίου 2019, Θεμ. Σοφούλη 99, Ώρα 18.00 μμ
Μέγιστος αριθμός ατόμων 16 – Σεμινάριο Hands on
Διάρκεια σεμιναρίου 3 ώρες
Τιμή Συμμετοχής: 40€


Ο Angel Fuentes γεννήθηκε στο νότιο Peru. Η αγάπη του και η επαγγελματική του ενασχόληση με την μαγειρική ήταν αποτέλεσμα της οικογενειακής του κληρονομιάς, από την μητέρα και τη γιαγιά του, που μαγείρευαν πολύ καλά. Την παιδική του ηλικία την πέρασε στην επαρχία Ιca, γνωστή για τους μεγάλους αμμόλοφους και την ποικιλία των φρούτων και λαχανικών, από τα πιο γνωστά έως τα πιο σπάνια. Η γιαγιά του Paulina ήταν επαγγελματίας μαγείρισσα και στην επιχείρησή της ο Angel εξοικειώνεται με τα πιάτα που προετοιμάζει με παραδοσιακό τρόπο. Στη συνέχεια μετακομίζει στην πρωτεύουσα Lima και αφιερώνεται στο μαγείρεμα και τη μουσική. Στα δεκαέξι του η γιαγιά του, του επιτρέπει να ετοιμάσει εντελώς μόνος του ένα πιάτο, και η ηλικία αυτή μπορεί να θεωρηθεί η αρχή της καριέρας του ως σεφ. Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και εργάζεται ως σεφ στην Ινδία, στο Κατμαντού και σε άλλα μέρη στην Ασία, για να αποκτήσει νέες εμπειρίες. Ο Αngel είναι ειδικός στην περουβιανή μαγειρική και ζαχαροπλαστική και έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες γαστρονομικές εκδηλώσεις στην πατρίδα του και στην Ασία συνδυάζοντας τις γεύσεις, με το πάθος του για την κουζίνα και την αγάπη του για τα προϊόντα της περουβιανής γης, αλλά και άλλων χωρών.

Σεμινάριο: Ταξιδεύουμε με Περουβιανές γεύσεις

Η σημασία της Περουβιανής κουζίνας είναι πολύ μεγάλη στο παγκόσμιο σύστημα διατροφής. Εδώ και αιώνες και κυρίως μετά την ανακάλυψη της μαγειρικής, προϊόντα της γης της Νοτίου Αμερικής παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατροφή μας σε όλα τα μέρη του κόσμου. Το κακάο, η πατάτα, η ντομάτα το καλαμπόκι οι πιπεριές και πολλά άλλα σημαντικά και αναγκαία πια προϊόντα της διατροφής μας προέρχονται από αυτή την περιοχή.

Η Περουβιανή κουζίνα αποτελεί μίγμα πολιτισμών και κληρονομιάς και περιλαμβάνει επιρροές από τον γηγενή πληθυσμό, τους Ίνκας και κουζίνες των μεταναστών από Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Στο πλαίσιο αυτό αρχίζει και παίζει όλο και μεγαλύτερο ρόλο ως εθνική κουζίνα στη διεθνή μαγειρική.
Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι την τελευταία δεκαετία το Περού ανακηρύχθηκε για πολλές συνεχόμενες χρονιές ο κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός από τα World Travel Awards.

Στο σεμινάριο «Ταξιδεύουμε με Περουβιανές γεύσεις» στο χώρο γαστρονομίας «Άμιλλος», θα ταξιδέψετε νοερά στο Περού και θα γνωρίσετε την περουβιανή γαστρονομική φιλοσοφία και μια σειρά από περουβιανά πιάτα με μακρά παράδοση. Ταυτόχρονα, θα μάθετε τις επιρροές που έχει δεχθεί η περουβιανή κουζίνα από άλλες εθνικές κουζίνες, και θα εντρυφήσετε σε όλα εκείνα τα στοιχεία που την καθιστούν μοναδική.

LOCRO
Ένα από τα γνωστότερα και πιο τυπικά περουβιανά πιάτα διεθνώς. Δίκαια θεωρείται πολιτιστική κληρονομιά του περουβιανού έθνους.

PAPA A LA HUANCAINΑ
Ένα από τα πιο νόστιμα παραδοσιακά Περουβιανά πιάτα.

PAPA RELLENA
Ένα από τα πιο μυθικά και λαχταριστά πιάτα της περουβιανής κουζίνας.

JUANES(AMAZONAS)
Χαρακτηριστικό πιάτο της καθημερινής γαστρονομίας, απολαυστικό για καθε ώρα της ημέρας

MAZAMORRA MORADA
Ένα παραδοσιακό γλυκό πιάτο της περουβιανής γαστρονομίας.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει την εκπαίδευση από τον chef, τη χρήση υλικοτεχνικού εξοπλισμού, τη χρήση πρώτων υλών, τη γευσιγνωσία των παρασκευασμάτων συνοδεία κρασιού, το έντυπο συνταγών και σημειώσεων, τη βεβαίωση συμμετοχής/παρακολούθησης!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!