dnfood - Χορηγοί Άμμιλος

Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα με Μνήμες και Παραδόσεις

To 2001 ιδρύεται η εταιρεία DN Food A.E. η οποία δραστηριοποιείται χρόνια τώρα στον τομέα της επεξεργασίας τροφίμων, αλλά και στους τομείς υπηρεσιών αποθήκευσης και μεταφοράς προϊόντων για λογαριασμό τρίτων. Το 2007 μεταφέρεται στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Βιομηχανικό Πάρκο Ν. Ραιδεστού, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της, πάντα με αγάπη στην υψηλή γαστρονομία και στόχο […]

Διαβάστε Περισσότερα

Συνέντευξη Θ.Βαλκούμα & Ο. Τσιμισκή για την Άμμιλος στον FOCUS FM 103,6

Η Άμμιλος Cooking Experience ιδρύθηκε το 2018 στη Θεσσαλονίκη από τέσσερις επαγγελματίες που προέρχονται από διαφορετικούς επιστημονικούς χώρους. Συνδέονται ωστόσο από την αγάπη και το πάθος για δημιουργία και προσφορά. Το έντονο ενδιαφέρον τους για τη γαστρονομία και ότι συνδέεται με αυτήν, τις οδήγησε στο σχεδιασμό και υλοποίηση του μοναδικού αυτού πολυχώρου. Η γαστρονομία είναι […]

Διαβάστε Περισσότερα
«Μαγειρεύουμε με την ΑΡΓΥΡΩ» για ερασιτέχνες, επαγγελματίες και όλους τους λάτρεις της μαγειρικής

Συνταγές σεμιναρίου “Μαγειρεύω με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου”

Στις 3 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο “Μαγειρεύω με την Αργυρώ” στον πολυχώρο γαστρονομίας Άμμιλος cooking & pastry academy! Όσες και όσοι παρεβρέθηκαν έμαθαν τα μυστικά της Άργυρώς για πετυχημένες και απολαυστικές γαστρονομικές δημιουργίες και δοκίμασαν τραγανό, αρωματικό ψωμί με την αγαπημένη συνταγή της Αργυρώς από την Πάρο, μανιταρόσουπα βελουτέ με μανιτάρια και […]

Διαβάστε Περισσότερα
Παρουσίαση του νέου πολυχώρου γαστρονομίας Άμμιλος στο TyposThes

Παρουσίαση του νέου πολυχώρου γαστρονομίας Άμμιλος στο TyposThes

Η τέχνη δεν λέγεται…., κλέβεται! Έτσι λοιπόν, όσες και όσοι βρέθηκαν την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στις 6 το απόγευμα στην Άμμιλος Cooking & Pastry Academy έκλεψαν…. μυστικά μαγειρικής από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, σε μια εκδήλωση με καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων του πρώτου σεμιναρίου του νέου πολυχώρου που βρίσκεται στην οδό Θεμ. Σοφούλη […]

Διαβάστε Περισσότερα
Θεσσαλονίκη η Ελληνική Πρωτεύουσα Γαστρονομίας - Άμμιλος

Θεσσαλονίκη – Ελληνική Πρωτεύουσα Γαστρονομίας

Η ελληνική μεσογειακή διατροφή ενσωματώνει τις παραδοσιακές υγιεινές συνήθειες διαβίωσης των κατοίκων της Ελλάδας από τη μια της άκρη έως την άλλη. Ποικίλλει από περιοχή σε περιοχή αλλά πάντα έχει ως βάση της τα λαχανικά, τα φρούτα, τα όσπρια, τους ξηρούς καρπούς, τα φασόλια, τα δημητριακά, τους σπόρους, τα ψάρια και τα ακόρεστα λίπη όπως […]

Διαβάστε Περισσότερα

Πάβλοβα με Κρέμα Λεμονιού

Μνήμες από γενιά σε γενιά με …μπαχάρια κι αγάπη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, φέρνω μπροστά μου εικόνες κι αρώματα μαγειρικής! Εικόνες από την προετοιμασία του Κυριακάτικου τραπεζιού,τις πιατέλες με τα γλυκά των Χριστουγέννων,τις ανάμεικτες ευωδιές της παπαρούνας και της μαργαρίτας μαζί με τα τσουρέκια που ψήνονταν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Τι είναι τελικά […]

Διαβάστε Περισσότερα
Με άρωμα καλοκαιριού -Συνταγές - Ραβανί | Ρεβανί - Άμμιλος Cooking Experience

Με Άρωμα Καλοκαιριού

Ξαπλωμένη στην άμμο (όπως παλιά) και όχι σε πολυτελή ξαπλώστρα κάποιου beach bar, παρακολουθώ τους λουόμενους να κινούνται ανέμελα στην παραλία, για να απορροφήσουν λίγη από την ενέργεια του ήλιου προκειμένου να την αποθηκεύσουν για το χειμώνα, κάτι σαν τα φωτοβολταϊκά! Βλέπω μία κυρία με το παιδάκι της να μαζεύουν επιμελώς πετρούλες! Ποτέ δεν κατάφερα […]

Διαβάστε Περισσότερα
Το Πρωινό, Σύμμαχος για μία Δυνατή Καρδιά - Άμμιλος Cooking Experience

Το Πρωινό, Σύμμαχος για μία Δυνατή Καρδιά

Το πρωινό, είναι το πρώτο γεύμα που παίρνουμε μετά από την αφαγία κατά τον ύπνο, δηλαδή μετά από 6-8 ώρες ή και περισσότερο. Ο όρος «breakfast» δηλώνει άλλωστε ότι είναι εκείνο το γεύμα που διακόπτει την περίοδο νηστείας, ή αλλιώς την περίοδο μη λήψης φαγητού (break the fast). Είναι το γεύμα που μας τροφοδοτεί με […]

Διαβάστε Περισσότερα