Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Ο Χώρος μας

Το ταξίδι των γευστικών μας απολαύσεων και δημιουργιών ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη, στην οδό Π.Τσαλδάρη 14, Σταυρούπολη. Εκεί, σ’ ένα σύγχρονο, επαγγελματικό, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, πραγματοποιείται το σύνολο των δραστηριοτήτων μας.

Ο υψηλής αισθητικής χώρος των 90 τμ είναι πλήρως εξοπλισμένος με ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα, σύγχρονες συσκευές και κατάλληλων προδιαγραφών σκεύη.

Ο χώρος πληροί όλες τις προδιαγραφές υγιεινής, ασφάλειας και προσβασιμότητας και διαθέτει:

  • coffee bar
  • meeting point
  • βιβλιοθήκη γαστρονομίας
  • τηλεόραση 
  • κάμερα
  • σύστημα ήχου

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη βρίσκεται στην καρδιά της στρατηγικής της Άμμιλος Cooking Experience. Αποτελεί ισχυρό μέσο ανάπτυξης και προόδου, κίνητρο για την καινοτομία και παράγοντα διαρκούς βελτίωσης.

Αναγνωρίζοντας ότι η λειτουργία της εταιρείας επηρεάζει την Οικονομία, το Περιβάλλον και την Κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται, η Άμμιλος Cooking Experience συσχετίζει τη στρατηγική της με τις πραγματικές ανάγκες του τρίπτυχου αυτού και στοχεύει στην άρτια και οργανωμένη υλοποίηση των δράσεών της για μία ισόρροπη και αειφόρο ανάπτυξη. Μια αειφόρο ανάπτυξη που θα είναι επωφελής τόσο για την Κοινωνία και το Περιβάλλον όσο και για την Εταιρεία και τους Εργαζομένους της.

Η Άμμιλος Cooking Experience αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την υιοθέτηση πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον σε όλες τις λειτουργίες της και έχει θέσει ως κυρίαρχο στόχο την προστασία του μέσα από δράσεις κυκλικής οικονομίας, αλλά και εκπαιδεύοντας και ευαισθητοποιώντας τους πελάτες της, ενήλικες και παιδιά. Εφαρμόζει διαδικασίες συνεχούς βελτίωσης και επενδύει στην καινοτομία. Παράλληλα, στηρίζει έμπρακτα όσους το χρειάζονται, υποστηρίζοντας τη δράση ιδρυμάτων και οργανισμών με κοινωφελή χαρακτήρα.

Για τις μελλοντικές προκλήσεις η Άμμιλος Cooking Experience δεσμεύεται να προσφέρει τις λύσεις και τις δράσεις που διασφαλίζουν με τον καλύτερο τρόπο τη βιώσιμη και υπεύθυνη ανάπτυξη σε κάθε τομέα.

Οι χορηγοί μας

H Άμμιλος Cooking Experience στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού, συνεργάζεται με εταιρείες και παραγωγούς έχοντας ως στόχο την προσφορά του βέλτιστου δυνατού προϊόντος και υπηρεσίας προς τους πελάτες της.

Το σύνολο των συνεργατών μας είναι καταξιωμένοι στον χώρο με ποιοτικά και εκλεκτά προϊόντα. Από την επιτυχημένη ομάδα μας δεν λείπουν και οι μικροί παραγωγοί και οι startups εταιρείες, με ελληνικά ποιοτικά προϊόντα που αποτελούν πρεσβευτές της ελληνικής παραγωγής και της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας.

Επιλέγοντας την Άμμιλος Cooking Experience και τις ποικίλες δραστηριότητες της, επιβραβεύετε με τον καλύτερο τρόπο τις δυναμικές μας συνεργασίες!

Γίνε χορηγός μας!