Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών / Παιδικά Πάρτυ

Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών / Παιδικά Πάρτυ

ammilos whisk2

Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών / Παιδικά Πάρτυ

Προγράμματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής

Στη Θεσσαλονίκη περνάμε ευχάριστα και διασκεδαστικά τον χρόνο μας με τους μικρούς μας φίλους, συνδυάζοντας την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική με την μάθηση. Έμπειροι παιδαγωγοί, διατροφολόγοι, παιδοψυχολόγοι και φυσικά chef, δημιουργούν εκπαιδευτικά προγράμματα, σχεδιασμένα ανάλογα με την ηλικία, στα οποία η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική αποτελούν πηγές έμπνευσης για μαθήματα γεωγραφίας, χημείας, αριθμητικής, τέχνης, γλώσσας, οικολογίας. Μαθαίνουμε να τρώμε υγιεινά χτίζοντας γερούς οργανισμούς. Μαθαίνουμε να ακολουθούμε του κανόνες υγιεινής, να διαχειριζόμαστε σωστά το χώρο της κουζίνας και να μην κατασπαταλάμε τις τροφές.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά από 6 έως 14 ετών.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στα εκπαιδευτικά προγράμματα της Άμμιλος: 14 παιδιά.

Συνεργασίες με εκπαιδευτικά ιδρύματα

Ο χώρος μας είναι επισκέψιμος από μικρούς μαθητές στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων των σχολείων τους, με οργάνωση ειδικών διαδραστικών σεμιναρίων.

Παρέχεται η δυνατότητα τα ειδικά αυτά σεμινάρια να πραγματοποιηθούν με την ομάδα μας, στο χώρο των ιδρυμάτων.

Επαγγελματικός προσανατολισμός

Για μεγαλύτερες ηλικίες οργανώνονται ολοκληρωμένα προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού, προκειμένου να διαπιστώσετε εάν αυτό που θέλετε να σπουδάσετε σας ταιριάζει . Τα προγράμματα απευθύνονται σε εφήβους 12 έως 16 ετών.

Σεμινάρια για παιδιά με ειδικές δεξιότητες

Οργάνωση ολοκληρωμένων σεμιναρίων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής για παιδιά με ειδικές δεξιότητες. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίησή τους η συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού συμμετεχόντων.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 6 έως 8 παιδιά

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

ammilos whisk2

Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Δημιουργική απασχόληση παιδιών στις διακοπές

Χριστούγεννα και Πάσχα περιμένουμε τους μικρούς μας μάγειρες να παίξουν, να διασκεδάσουν, να γνωρίσουν την ελληνική παράδοση μέσα από τις γεύσεις, αλλά και να μάθουν συμμετέχοντας στα θεματικά προγράμματα της Άμμιλος.

Καλοκαιρινή απασχόληση (Summer Camp), ή αλλιώς, το πρόγραμμα STEM πάει διακοπές! Με πρωταγωνιστές πάντα τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, γεμίζουμε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο των μικρών γαστρονόμων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ατελείωτες ώρες χαράς και μάθησης με δροσερές συνταγές για τις ζεστές μέρες στην πόλη και πολλές δημιουργικές δράσεις και παιχνίδια!

Παιδικά πάρτυ

Οργανώνουμε για τους μικρούς μας φίλους μοναδικά πρωτότυπα θεματικά πάρτυ.

Screenshot 2023 04 25 at 21.52.09

Τα παιδιά μαζί με τους chef και τους παιδαγωγούς δημιουργούν και μαθαίνουν με οδηγό τη φαντασία και τις δεξιότητές τους. Εσείς απλά πείτε μας τι σκέφτεστε και τι θέλετε αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα σε εμάς. Σε περίπτωση που δεν έχετε αποφασίσει, υπάρχουν πολυάριθμες ιδέες και προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν προσαρμοσμένες στη μοναδικότητα του κάθε παιδιού, του δικού σας παιδιού!

Ο χώρος μας διαμορφώνεται ανάλογα με τη θεματολογία και προσφέρουμε τα υλικά, τα σκεύη, τα εργαλεία, τις ποδιές των μικρών chef και πάνω από όλα, το μεράκι, τη διάθεση και την υπόσχεση για την υλοποίηση μιας ονειρεμένης εκδήλωσης.

Θα θέλατε έναν πιο προσωπικό χώρο ή κάποιον άλλο χώρο της επιλογής σας; Η ομάδα μας θα είναι εκεί με όλα όσα χρειάζονται, σκεύη, υλικά και ατελείωτη διάθεση και ευρηματικότητα για άψογο αποτέλεσμα!

Κινητό παιδικό εργαστήρι μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής

Η Άμμιλος και το κινητό εργαστήρι της ταξιδεύει, μεταφέροντας τις μοναδικές της δραστηριότητες για παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε την εκδήλωση που εσείς επιθυμείτε.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες οργάνωσης παιδικών εκδηλώσεων

Η ομάδα της Άμμιλος σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την οργάνωση μοναδικών και αξέχαστων παιδικών πάρτυ και εκδηλώσεων, προσαρμοσμένων πάντα στις δικές σας επιθυμίες.