Τμήμα Ερασιτεχνικής Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Ενηλίκων

Τμήμα Ερασιτεχνικής Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Ενηλίκων

ammilos-tmima-erasitexnikis-mageirikis-enilikon

Ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο της Μαγειρικής και της Ζαχαροπλαστικής με τους 3 νέους κύκλους της Ammilos Cooking Experience, που απευθύνονται τόσο σε υποψήφιους ερασιτέχνες μάγειρες που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην κουζίνα, όσο και σε εκείνους που ήδη κατέχουν βασικές γνώσεις και επιθυμούν να τις εμπλουτίσουν ή να τις βελτιώσουν.

Στο πλαίσιο των μαθημάτων με θέμα τις ”Βάσεις της Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής”, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά της επιτυχημένης συνταγής και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους μέσα από πρακτική (hands-on) εξάσκηση και καθοδήγηση έμπειρων σεφ, σε έναν καλαίσθητο και φιλόξενο χώρο. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε νόστιμα πιάτα για την οικογένειά σας, είτε να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας με γευστικά επιδόρπια, αυτός ο κύκλος μαθημάτων θα σας δώσει τα απαραίτητα εφόδια για να πετύχετε τους στόχους σας.

Η Άμμιλος σας προσκαλεί να γίνετε μέλος μιας δημιουργικής κοινότητας ερασιτεχνών μαγείρων, όπου το πάθος για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική γίνεται το όχημα για μια απολαυστική και εποικοδομητική διαδρομή, που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψτε νέες γεύσεις, τεχνικές και μυστικά μεταμορφώνοντας την κουζίνα σας.

Τα workshops θα πραγματοποιούνται στην Άμμιλο, κάθε Τετάρτη από τις 18:00-21:30 και οι ημερομηνίες των 3 κύκλων έχουν ως εξής:

1ος Κύκλος των 10 workshops από 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ έως 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2024.

2ος Κύκλος των 10 workshops από 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2024 έως 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2025.

3ος Κύκλος των 10 workshops από 5 ΜΑΡΤΙΟΥ έως 21 ΜΑΪΟΥ 2025.

Τιμολογιακή Πολιτική: Μεμονωμένο workshop 38€ (κατόπιν επικοινωνίας)

1 Κύκλος (κατόπιν έκπτωσης 10% επί της αρχικής) 342€ και

3 Κύκλοι (κατόπιν έκπτωσης 15% επί της αρχικής) 969€.

Δείτε παρακάτω τις θεματικές κάθε κύκλου και για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε, επικοινωνήστε μαζί μας και με χαρά θα σας ακούσουμε. Ελάτε μαζί μας και ζήστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία δημιουργίας και hands-on εκμάθησης.

Ημερομηνία Έναρξης: 02/10/2024 18:00-21:30
Για κρατήσεις καλέστε στο: +30 2310 606 355

Παρόμοιες εκδηλώσεις

i ammilos cooking experience sto tedxauth 2024
Περισσότερα...
mathimata-mageirikis-gia-paidia-ammilos-thessaloniki
Περισσότερα...
IMG_4830
Περισσότερα...