Γαστρονομικός Τουρισμός

Γαστρονομικός Τουρισμός

Ξεκινάμε μαζί ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Οι διαδραστικές συναντήσεις μας απευθύνονται στους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σ’εκείνους που επιθυμούν να γνωρίσουν την ελληνική και μεσογειακή γευστική κουλτούρα, αλλά και στους εντός των τειχών που επιθυμούν να ταξιδέψουν νοερά και να εμβαθύνουν στη γευστική παράδοση άλλων κρατών και πολιτισμών.

Απολαύστε την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.
Μαγειρέψτε με ελληνικά προϊόντα.
Γνωρίστε Έλληνες παραγωγούς.
Πειραματιστείτε μαγειρεύοντας τοπικά εδέσματα μαζί με τον chef και Ελληνίδες νοικοκυρές.
Μάθετε, δημιουργήστε, διαγωνιστείτε, κριθείτε, αλλά κυρίως διασκεδάστε συμμετέχοντας στα ταξίδια μας.

Με τα Hands on σεμινάρια θα μάθετε τα πάντα για τη μεσογειακή διατροφή και τα συστατικά της, την ελληνική κουζίνα και τις γευστικές συνταγές της, καθώς και την ελληνική παράδοση και τα ήθη και έθιμα που συνδέονται με την μαγειρική. Διασκεδάστε και δοκιμάστε ένα μενού, γεμάτο γεύσεις και αρώματα Ελλάδας.

Στο τέλος κάθε σεμιναρίου μαζί σας παίρνετε τις γεύσεις, τις συνταγές, ένα αναμνηστικό από το χώρο μας, την επιθυμία του να μας επισκεφθείτε ξανά και όλη μας την αγάπη.

Συνεργάτες μας στα γευστικά ταξίδια:
Ταξιδιωτικοί πράκτορες
Ξενοδοχειακές μονάδες
Γευσιγνώστες
Έλληνες παραγωγοί
Κυρίως όμως, εσείς!

Οι δραστηριότητες Άμμιλος Local Gastronomy οργανώνονται και σε συνεργασία με ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης, καθώς και στο πλαίσιο συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων ή events.